Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

USA presenterar budgetavrättning
Delstaten Ohio i USA inför nu nya metoder för sina dödsstraff. Den gamla metoden byggde på tre sprutor och kostade väldigt mycket pengar. Den nya, betydligt billigare metoden går ut på att man ger den dödsdömde en revolver laddad med en kula samt en ipod laddad med årets samlade Idol-bidrag och låter naturen sköta sitt.


Djurgårdens hårda straff
Efter tumultet under Djurgårdens kvalmatch den 8 november kommer de få spela utan publik i allsvenska premiären nästa år. En annan som kommer att få spela inför tomma läktare är förra årets idolvinnare Kevin Borg men det beror endast på ett allmänt ointresse.


Äntligen dags för jakt
Sveriges vargstam bör inte överstiga 210 djur, och därför kommer en licensjakt på 20-40 vargar att inledas. Men det är inte bara vargbeståndet som ska hållas i schack. I helgen startar den årliga avskjutningen av misslyckade halvkändisar från TV4's Idol.


Finnair säger upp 620 anställda
Finnair gör sig av med 620 anställda. För att förenkla processen har man anlitat piloter från al-Qaida.


Blyghet är en sjukdom
Blyghet räknades länge som något fint, men har på senare tid börjat bekämpas till varje pris. Terapi, antidepressiva medel och nässprej används flitigt för att motarbeta den fruktade åkomman. Sveriges Skolverk ha tillsammans med Idol-juryn tagit fram en metod för att mäta samtliga elevers blyghet på skalan Icke Blyg, Ganska Blyg, Blyg, Mycket Blyg och Spetälsk.


Arg busschaufför olaglig
Stockholms Lokaltrafik bryter mot lagen på ett flertal punkter, exempelvis finns det problem med tillsvidareavtal som skapar illegala monopol. Dessutom har en arg kvinna tillåtits att arbeta som busschaufför i direkt konflikt med lag nr 1955-5655 av den 12 juli 1955 som tydligt fastslår att en busschaufför, en busschaufför, det är en man med glatt humör.


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 16 juli 2008
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 4 september 2008
En massa böcker, hyllvis med dem
Rolig text, 5 juli 2010
Tre tonårsflickor, lagom upproriska
Rolig text, 20 februari 2007
En älg i motljus med norrsken i bakgrunden
Rolig text, 18 december 2015