Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Kidnappade turister i Egypten fria
De 19 turister som blev kidnappade i Egypten har nu fritagits. Under tio dagar fördes de runt i det laglösa ökenområde mellan Sudan och Egypten. En av de kidnappade kommenterar händelsen så här: Detta var sista gången jag reste med ospecificerat boende.
Skrivet av Redaktören


Försäkringskassan begränsar telefontid
193 sekunder. Längre än så får Försäkringskassans personal inte prata med dig. Det känns fruktansvärt, säger en av många frustrerade anställda på myndigheten. Detta frustrerar såklart även kunder och i en intervju med Kristina Lugn förklarar poeten hur hon ett flertal gånger ringt Försäkringskassan utan att ens hinna presentera sig.
Skrivet av Robin


Zimbabwe får 20 miljoner av Sida
Biståndsorganet Sida ger 20 miljoner i bidrag till Zimbabwe, som lider av akut matbrist. Vad pengarna exakt går till är ännu oklart, men en källa inom Sida bekräftar planerna om ett fyra mil långt julbord, som därmed skulle hamna i Guinness rekordbok.
Skrivet av Redaktören


Mariah Carey tillbaka på bioduken
Mariah Carey tycks ha glömt bort fiaskot när hon gjorde skådespelardebut med filmen Glitter för sju år sedan. Nu gör hon en av huvudrollerna i den kommande Hollywoodfilmen Tennessee, rapporterar Reuters. Den amerikanska premiären för Tennessee beräknas ske i december och den första biobesökaren väntas någon gång i juli.
Skrivet av Robin


Effektiva preventivmetoder
Avbrutet samlag är den tredje vanligaste preventivmetoden, enligt undersökningen som gjorts av ett läkemedelsföretag. På förstaplatsen som vanligaste preventivmetoden ligger det populära datorspelet World of Warcraft. Andra effektiva metoder för att undvika graviditeter uppges vara; tandställning, intresse för frimärken eller helskägg på kvinnor.
Skrivet av Redaktören


Danskt huliganregister i bruk
De danska fotbollsklubbarna har fått ännu ett vapen i kampen mot huliganer. Polisen ska i samarbete med klubbarna kunna dokumentera att en person är huligan innan han hamnar i registret. Kriterierna grov berusning, sluddrigt tal och oprovocerade slagsmål skall vara några av kriterierna för att hamna på huliganlistan, och därmed väntas listan fyllas med Danmarks samtliga medborgare.
Skrivet av Redaktören


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 8 februari 2008
Närbild på jultomtens hand som bockar av namn på barn som är snälla
Rolig text, 19 december 2010
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 5 november 2010
Sybehör, mestadels nålar av olika slag
Rolig text, postad för länge sedan
Rolig text, 2 april 2007
En spegelvänd man som pratar med sig själv
Rolig text, 3 mars 2017