Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Lågtflygande pilot straffas
Befälhavaren på Herculesplanet som i maj 2007 flög strax över huvudet på fallskärmsjägare straffas med löneavdrag. Den straffade hävdar dock att det hela är ett missförstånd och att hans kompani försökte spara in på en redan åtstramad försvarsbudget. Vem som helst kan ju räkna ut att ett års frisörbesök för ett par hundra man går på en förmögenhet, säger han och fortsätter: Radar vi upp alla mannar på landningsbanan och flyger jävligt lågt med ett Hercules kan vi snagga hela gänget på en gång. Dessutom blir det väldigt snyggt... och kort.
Skrivet av Redaktören


Folkpartiet för dödshjälp
Folkpartiets riksdagsledamot Eva Flyborg vill tillåta dödshjälp och föreslår att regeringen tillsätter en utredning för att ta fram rättssäkra och värdiga processer. Att dö av uttråkning på ett av Folkpartiets torgmöten nämns som ett mycket effektivt sätt, men anses däremot inte särskilt värdigt.
Skrivet av Redaktören


Sömnlöshet allt vanligare
Svenskarna sover allt sämre och kronisk trötthet blir vanligare. Karolinska Institutets sömnexpert uppmanar personer med problem att anteckna klockslaget när de somnar, för att sedan kunna kontakta vården med ett bra underlag för vidare behandling.
Skrivet av Jerka


Sverige öppet för djurporr
Djurens Rätt demonstrerar för att göra sexuella övergrepp mot djur olagligt. Organisationen är rädda för att Sveriges liberala lagstiftning kan möjliggöra ökad produktion av djurporrfilm. Filmrecensenten Nils-Petter Sunkgren recenserar i samband med detta den bioaktuella filmen Sällskapsdjursresan. Dialogen är kanon, men bara doggy style i 90 minuter blir långtråkigt, enligt Nils-Petter.
Skrivet av Redaktören


Fler rapporterade sjukdomar
Mitt i blåtungahysterin i Skåne har ytterligare en sjukdom observerats. Den nya smittan går under namnet rödnäsa och har hitills bara ett bekräftat fall, nämligen TV4:s vinexpert Bengt Fritiofsson.
Skrivet av Redaktören


Ny teknik på frammarsch
Den moderna teknologin HD-TV verkar redan ha fått konkurrens. Det helt nya formatet ADHD-TV presenteras inom kort, men brottas fortfarande med problem som konstant störning och okontrollerade kanalbyten.
Skrivet av Redaktören


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Roligt videoklipp, 28 mars 2017
En treögd utomjording
Rolig text, postad för länge sedan
En ubåt
Rolig text, 21 juli 2009
Rolig bild, 18 december 2007
Roligt videoklipp, 6 maj 2017
Rolig bild, 6 november 2017