Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Ny da Vinci-gåta redan avslöjad
I en kyrka Florens har man bakom en da Vinci-målning hittat ett hålrum där man misstänker att ytterligare en målning finns. Forskare har öppnat ett litet hål i väggen och funnit två revolutionerande upptäckter. Glädjen avbröts dock tvärt när kyrkans vaktmästare känt igen sina bilnycklar och ett Eros Ramazotti-kassettband som han av misstag murat in under renoveringen 1988.


Microsoft släpper Windows 7
På torsdag släpper Microsoft sitt nya operativsystem Windows 7. Med den nya releasen hoppas Microsoft kunna revanschera efter floppen med föregångaren Windows Vista, som i Intetnytts test fick omdömet en ukrainsk gruvarbetare, dvs arbetar långsammare och långsammare för att till slut hänga sig.


Obama söker nya utmaningar
Under förmiddagen kolliderade två Efter att ha blivit den första svarta presidenten och vunnit Nobels fredspris höjer Barack Obama ribban ännu ett snäpp och satsar på att bli den förste amerikanen någonsin att se en hel östeuropeisk långfilm utan att somna.
Helt patetiskt, han kommer aldrig att klara det, säger Dick Cheney, som enligt uppgift sett första halvan av Krzysztof Kieslowskis Veronicas dubbelliv tolv gånger innan han gav upp.


Hälsomyndigheten ser nytt hot
IHälsominister Maria Larsson bekräftar att svininfluensans spridning är avtagande och att en massvaccinering inte längre är akut. Folkhälsoinstitutet oroar sig desto mer för tv-programmet Hollywoodfruars oroande höga tittarsiffror och lobotomerande effekt.


Onanerande lastbilschaufför skapar ny lag
En holländsk lastbilschaufför välte på riksväg 40 utanför Borås. I förhör avslöjas det nu att han onanerat vid olyckstillfället. Rikspolisstyrelsen vill nu förbjuda onani i trafiken, men kan också tänka sig den lösning som mobiltelefonen gick till mötes, det vill säga att handsfree är ok.


Statsråd på gratisresa med Bindefeld
Integrationsminister Nyamko Sabuni blev kritiserad av Mona Sahlin när hon åkte på gratisresa till Micael Bindefelds fest på Mallorca.
–Jag har inte har för vana att betala när jag går på kalas hos vänner, säger Sabuni. Förre statsministern Göran Persson instämmer och säger att han själv aldrig betalat för de kalas han gått på, men tilläger att han å andra sidan inte heller varit bjuden.


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd

Liknande poster

Nyårsfyrverkerier
Rolig text, 30 december 2010
Olympiska flaggan med sina fem ringar
Rolig text, postad för länge sedan
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, 1 januari 2000
En griffeltavla med en menu på
Rolig text, 27 februari 2007
En mormor som läser för två barn
Rolig text, postad för länge sedan