Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Ohlys okända men största misstag
Lars Ohly stod in i det sista på Östtysklands sida som verksam i dåvarande Vänsterpartiet Kommunisterna. Lika illa gick det när han i sin ungdom åkte till Kina för att studera, men råkade gå av bussen på fel sida kinesiska muren och aldrig lyckades klättra över. Familjen Le Pheng förstod aldrig varför deras exotiske utbytesstudent aldrig dök upp. Ohly förstod inte förrän efteråt hur lång tid det tar att gå hela vägen genom Mongoliet tillbaka till Spånga.


Saker du inte bör ge ditt barn
I en undersökning framhäver ett forskarlag hur viktigt det är att barn får kärlek och fasta regler. Men det finns också några saker som de absolut inte bör få. En av världens mest kända barnuppfostrare berättar om ett riktigt klavertramp.
– Jag glömmer aldrig vilket helvete jag fick genomgå efter att jag gett barnen Prison Break-boxen i julklapp, säger Österrikes representant Josef Fritzl.


Därför fick Edsbacka krog två stjärnor
Nästa år stänger Edsbacka krog, en av Sveriges äldsta restauranger. Krogen var bland annat den första i landet att få två stjärnor i lyxrestaurangguiden Guide Michelin. Stjärnorna förtjänade man rättvist efter att ha lyckats tillaga ett paket micropopcorn på full effekt i 90 minuter utan att använda sig av pulversläckare.


Pappa nöjd med död kanin
IEn havsörn dök ner i en villaträdgård och attackerade en tam kanin. Kaninens ägare, en liten flicka sörjer nu sitt älskade husdjur. Pappan däremot, uppges vara mycket belåten och rekommenderar varmt tjänsten hyrhavsörn.com om man fått nog av avbitna högtalarkablar.


Mellanstadie-elever inspirerade hackers
Försvarets radioanstalt har utsatts för en DDos-attack, det vill säga att någon skickat mejl till deras hemsida från en mycket stor mängd datorer samtidigt tills sidan helt enkelt kraschar. Attackstrategin är tydligt inspirerad av mellanstadie-elevers populära raggningsmetod som går ut på att skicka bisarra mängder har jag chans på dig?-lappar till klassens snyggaste tjej tills hon bryter ihop och ger med sig.


Ingreppen som kirurgen ångrar
En tysk plastikkirurg var inte nöjd med sin frus utseende och skulpterade därför om henne till sin drömkvinna. Kirurgen har själv modifierat sin kropp, men erkänner samtidigt att det inte alltid blivit som han tänkt sig.
– Jag kände mig sjukt utnyttjad och smutsig på grabbarnas bastukvällar efter att jag opererat in en kapsylöppnare i anus.


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd