Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Norsk politiker tvingas avgå
Den norska socialdemokratiska politikern Sara Khan lämnar stortinget efter att det uppdagats att hon ringt astrologer för flera hundra tusen kronor från sin jobbtelefon. I samband med detta stämmer Khan sin astrolog, som uppenbarligen inte förutspådde att Khan skulle få sparken.
Skrivet av Redaktören


Motiv på ny sedel diskuteras
Det talas om att en ny sedel ska komma i bruk i Sverige, en 200kr-sedel med Astrid Lindgren. Röster från samhällets utkanter har kommit med önskemål angående en sedel föreställande Christer Pettersson som man kan lösa in i valfri butik mot fyra stycken ljumna folköl, en halv ring falukorv och ett stort paket John Silver utan filter.
Skrivet av Franko


Nöjesparkerna storsatsar
Nöjesparken Gröna Lund investerar 50 milj i den nya attraktionen Insane som har premiär nästa år. Liseberg vill inte vara sämre de, utan fortsätter i samma, teknikmoderna stil som bäddade för Rainbow-succén i somras. Sommarens nyhet blir en begagnad rysk missilavfyrningsramp som utan säkerhetsbälten ska ge besökarna en fartfylld åktur. Attraktionen väntas på sikt även ersätta busslinjen Liseberg-Centralstationen.
Skrivet av Redaktören


Skottlossning i Sydossetien
Skottlossning rapporterades under lördagen i Sydossetien för första gången sedan det korta kriget i regionen i augusti.
Sydossetiska myndigheter anklagade georgiska styrkor för att ha beskjutit deras soldater.
En talesman från Förenta Nationerna har utalat sig i ärendet och meddelat att FN kommer undersöka det hela så snart de fått reda på vart i hela friden Sydossetien ligger.
Skrivet av Robin


Fler infarkter vid tidsomställning
Omställningen till sommartid orsakar några extra hjärtinfarkter varje år. Den troliga förklaringen kan vara att sömnen störs, säger Karolinska Institutets experter. Flest återkommande hjärtinfarkter orsakas dock som vanligt på SM i mobilstrålning för pacemakeranvändare.
Skrivet av Redaktören


Sterling gick i konkurs
På grund av sin dåliga lönsamhet tvingades det danska flygbolaget Sterling igår ansöka om konkurs. Flera förlorade sina jobb och många flighter blev inställda, men värst var det för resenärerna till London som störtade någonstans i Nordsjön eftersom Sterlings sista pengar bara räckte till halv tank.
Skrivet av Redaktören


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd