Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Så betalar spamkungen skadestånd
Spamkungen Sanford Wallace som översvämmat internet med skräpmejl har dömts att betala nära 5 miljarder kronor, i skadestånd till webbsajten Facebook. Men Wallace säger sig inte vara oroad över hur han ska betala skadeståndet eftersom han blivit lovad 10 miljarder i ett mail han fått från Mboto Hensani i Nigeria.


Så påverkar Facebook-viruset din dator
700.000 falska mail har skickats till Facebook-användare som blivit uppmanade att ladda ner en fil innehållande virus. Viruset kan orsaka stora skador och i ett fall gick det så illa att användarens dator automatiskt gick in på en nätbutik och beställde Peter Lemarcs senaste skiva.


Sexsurfandet ökar
17% av alla svenskar uppger att de någon gång använt internet för att ta del av sexuellt innehåll. Undersökningen genomfördes av World Internet Institute som säger att den stora frågan nu är varför resterande 83% känner ett behov av att ljuga i helt anonyma undersökningar.


Så dog Karl XII
Oeniga forskare vill ännu en gång öppna Karl XII:s sarkofag för att ta reda på om det var en svensk eller norsk kula som dödade den svenske kungen. Vad man dock är helt överens om är att Karl XII blev skjuten i huvudet när han något oaktsamt rest sig upp i skyttegraven för att svara på norrmännens Andra sidan är ni klara!?


4-åring blev radiostyrd på dagis
En fyraårig förskoleflicka blev plötsligt virrig och kunde inte stå upprätt. Det visade sig att hon druckit av toalettens flaska med desinfektionsmedel och blivit berusad med 1,9 promille alkohol. Förskolan kommer att fortsätta använda samma desinfektionsmedel, men kommer även utrusta varje toalett med 1,5 liter Fanta citron för att undvika den värsta drängfyllan och oprovocerade slagsmål under sagostunden.


Senaste trenden bland porrsurfare
17 procent av Sveriges nätanvändare tar del av sexuellt innehåll och siffran ökar kraftigt. En växande trend är så kallade LAN-swingerpartyn där unga manliga oskulder samlas och lånar ut varandras datorer till varandra för att sedan idka galen swingerporrsurf med kompisens laptop.


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd