Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Pontén fick sitt namn bytt till Pirate
Anti-piratrörelsens ledare, Henrik Pontén, blev utsatt för ett skämt när en falsk ansökan om namnbyte skickades till Skatteverket. Piratrörelsens första idé var att byta Henrik Ponténs förnamn till Henrik, men då det redan var hans dåvarande namn framstod skämtet som poänglöst. Till sist vann i stället namnförslaget Pirate, tätt följt av Ulla-Britt.
Skrivet av Redaktören


Axfood drar tillbaka salmonellasmittad köttfärs
Axfood drar tillbaka 1,5 ton salmonellasmittad irländsk köttfärs. Kunderna uppmanas att lämna tillbaka köttfärsen till butiken, eftersom den måste skickas på destruktion. I samband med detta meddelar Stadsmissionen att deras soppkök kommer att servera köttfärssås och spaghetti fram till Midsommar.
Skrivet av Redaktören


Obamas tal till den muslimska världen
I dag höll Barack Obama ett uppmärksammat tal till den muslimska världen. Obamas framträdande ansågs mycket islamvänligt då han bland annat citerade den första frasen i Koranen; Salam alai-kum, som i efterhand visade sig betyda ej tryckt på klorblekt papper.
Skrivet av Redaktören


Hittade sovjetisk ubåt i Ålands hav
I Ålands hav har ett dykteam har hittat en sovjetisk ubåt som tros ha sjunkit 1940. Haveriteorierna är många, men ryska historiker säger att den sovjetiska marinen efter denna incident aldrig mer körde nercabbat vid dykning.
Skrivet av Redaktören


Snabba läkare får bonus
Det nya bonussystemet där snabba läkare belönas med bonusar har väckt stark kritik, men inte hos alla. Kirurgen Christer Lennermark kommenterar;
– Jag tycker att belöningssystemet bara har en positiv effekt hos oss läkare. På mindre än 25 minuter har jag hunnit med två hjärt-transplantationer och med det nya bonussystemet betyder det att jag kan lösa ut två härliga kilo kaffe eller en prenumeration av Båtnytt.
Skrivet av Redaktören


Inget fel hittat på Lisebergs kanon
Trots noggranna undersökningar har man inte kommit fram till varför Lisebergs åkattraktion Kanonen fastnade på krönet här om dagen. Man misstänker dock att det kan bero på för låg vikt. Liseberg har nu åtgärdat problemet och under resten av sommaren kommer därför Anna Book sitta med en rejäl pizzabuffé i framvagnen.
Skrivet av Lokalreportern


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, 14 juni 2012
En man som tar en tupplur på en marknad
Rolig text, 20 augusti 2010
En grill på en Honda-bil
Rolig text, postad för länge sedan
En griffeltavla med en menu på
Rolig text, 27 februari 2007
En liten söt leksakselefant.
Rolig text, 11 januari 2010