Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Jas Gripenplan nära krock
Ett Jas Gripenplan var i dag nära att krocka med ett civilt passagerarplan över Småland. Efter incidenten funderar man på att modifiera flygplanets utrustning så att DVD-spelaren inte fungerar i luften.


Misstänkt brott kring husras
Misstänkt brott kring husrasEtt tak rämnade under torsdagen på Högabergsskolan i Södertälje. Polisen misstänker nu brott och efter en noggrann undersökning av platsen har man kommit fram till att gärningsmannen förmodligen är en stor och stygg varg med extremt kraftiga blåsmuskler.


Sveriges inkomstskillnader ökar
Inkomstskillnaderna i Sverige har ökat och allt fler blir fattiga. Och de som löper störst risk för fattigdom är gubben som säljer mobiltelefonskal på torget, Linda Rosing och samtliga idol-deltagare som hoppade av skolan för att satsa på karriären.


Abbas comeback — ett skämt
Världens Abba-fans blev besvikna när Benny Anderssons uttalande om en comeback visade sig vara ett skämt — precis som Kikki Danielssons comeback alltså, men till skillnad från Abba så kommer Kikki att uppträda.


Människoarts identitet avslöjad
Forskare har hittat en 40000 år gammal människoart i en grotta i Sibirien. Uppståndelsen la sig dock snabbt efter att man gjort vidare prover på fyndet och upptäckt att det bara var Nils-Petter Sundgren som gått vilse på väg hem från senior-bingon.


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd