Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Supportrar i slagsmål ombord på plan
Efter gårdagens förlust mot Malmö FF spred Djurgårdens supportrar skräck ombord på planet hem till Stockholm. Anledningen till bråket ska ha varit en mycket tveksam straffsituation och Malmö Aviation överväger nu att förbjuda kabinfotboll under sina flygningar.
Skrivet av Redaktören


Blondinbella skaffar alfanummer
Registreringen av de nya alfanumren har varit omåttligt populär och har medfört att alla inte har fått de nummer de ville ha. Blondinbella är en av de som skickat in sin ansökan för sent och fick därmed se någon annan hinna före med att registrera 555-BLONDINBELLA. Blondinbella uppges vara besviken, men säger också att hon är nöjd med att istället ha fått det snarlika 071-BLONDINBALLE.
Skrivet av Redaktören


Första boten för nedskräpning utfärdad
Moderaten Jan Hallberg vill införa en lag som ger dryga böter till den som skräpar ner på Göteborgs gator. Lagen används nu på prov i centrala Göteborg och den första boten på 1000 kronor har redan utfärdats till en pensionär som snubblat på en trottoarkant och blivit liggande med bruten lårbenshals.
Skrivet av Redaktören


Londons gasfylletrend nu i Sverige
Den senaste berusningstrenden i London är att gå in i ett rum fyllt av Gin&Tonic-ånga. Samma koncept lanseras nu i på en välkänd Stureplanskrog. Men istället för ångmaskin har man hyrt in Tommy Körberg som fuktar luften med en fräsch andedräkt av gammal rödvinsfylla, körbärscigarill och falafel.
Skrivet av Redaktören


Tele2 raderar användaruppgifter
Telekomoperatören Tele 2 tänker även de förstöra alla användaruppgifter som kan begäras ut enligt Ipredlagen med motiveringen att de vill tillmötesgå kundernas önskemål. Andra önskemål man planerar att tillmötesgå sina nedladdande kunder med är fri jolt-cola, löstagbara alvöron och en erotisk dansshow med Buffy the Vampire Slayer vid nästa Dreamhack.
Skrivet av Lokalreportern


Nationalmuseum stängs under sju år
Nationalmuseum i Stockholm ska hållas stängt i sju år för en renovering som beräknas kosta 775 miljoner kronor. Renoveringen kommer att utföras av ett tjugotal byggarbetare, vilket också skulle innebära nytt rekord i antal besökare.
Skrivet av Redaktören


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd