Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Många oroliga inför sjösättning
Bröllopsslupen som ska ta Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling över vattnet den 19:e juni ska snart sjösättas. Många är dock oroliga eftersom slupen, precis som Tommy Körberg, inte varit kontakt med vatten sedan 1975.


KLena Olving mäktigaste kvinnan
Lena Olving, högt uppsatt chef på Saab, rankas som den mäktigaste kvinnan i svenskt näringsliv just nu. På Saab:s interna maktranking passeras hon dock av samtliga män och kaffeautomaten i entrén.


Enkel lösning till rån i söderort
I Stockholms södra förorter begås 13 procent av landets alla butiksrån. Polisen vill därför förbättra statistiken genom en aktion där man delar ut busskort och arrangerar samåkning bland rånarligorna för att på så sätt kunna flytta brottsligheten norrut.


GB-gubben gifter sig
Allt fler kändisar gifter sig i sommar och nu hakar GB på trenden när ”Clovve” ska gifta sig i maj. GB-gubben, som i likhet med Prins Carl Philips oskuld, också blivit stulen på fyllan av ett gäng grabbar utanför en öde Pressbyråkiosk.


Samband mellan jordskalv och Idol-Erik
Jordbävningen i Chile rubbade jordens vridning kring sin egen axel. Men skalvet ska också ha lett till att rotationen ändrats så att dagarna förkortats med omkring 1,26 miljondels sekund, alltså exakt lika lång tid som Idol-Eriks kändisskap varade efter att ha vunnit TV4:s Idol 2009.


Upptäck Ryssland via datorn
En ny tjänst på nätet låter dig resa hela Transibiriska järnvägen virtuellt. För full upplevelse kan man dessutom köpa till en tillvalstjänst som maximerar känslan av att resa genom Ryssland. Tillvalstjänsten erbjuder bland annat tio flaskor grumlig vodka, ett par illasittande stentvättade jeans och en tandläkare som lärt sig tandvård via baksidan på mjölkpaketen.


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd