Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

För mycket sex kan ge prostatacancer
En undersökning visar att män som onanerar ofta och har mycket sex riskerar i större utsträckning att få prostatacancer. För att mildra ett överdrivet sexliv för män i farozonen har ett läkarteam nu tagit fram en DVD med Elisabeth Höglunds samtliga framträdanden i Let's Dance, som garanterat eliminerar all sexuell lust.
Skrivet av Redaktören


Virus kan orsaka fetma
Forskare vid Karolinska Institutet har upptäckt ett virus som kan orsaka fetma. Viruset tycks uppstå om man kombinerar Jolt-cola med en allt för stor dos World of Warcraft. Andra bieffekter av viruset tycks vara dålig hy, ett vildvuxet bockskägg och en oerhörd längtan att klä ut sig till sagofigurer.
Skrivet av Pål


Konstfackelev spelade psyksjuk
En fullt frisk elev på Konstfack hamnade på psykakuten efter att ha spelat psykotisk och självmordbenägen. Händelsen var en del i ett konstprojekt som eleven arbetar med. Idén till upptåget ska ha kommit från Linda Rosing, som till skillnad från eleven är psykotisk och självmordsbenägen, men spelar frisk.
Skrivet av Redaktören


Kaffe kan orsaka hallucinationer
Enligt en ny undersökning har det visat sig att man kan få hallucinationer om man dricker mer än sju koppar kaffe om dagen. Men allra värst har det visat sig vara om man dricker minst femton koppar om dagen. Då är man nämligen en lågavlönad undersköterska i Åkersberga.
Skrivet av Pål


Konstarbetare tjänar sämst
Enligt SCB tjänar svenska bildkonstnärer och konsthantverkare minst av alla kulturarbetare. Var tionde konstnär tjänar mindre än 2.500 kr i månaden och därför tar de flesta av dem del av statens konstnärsbidrag som består av tre hekto rökheroin och en hängsnara.
Skrivet av Redaktören


Kd föreslår: Gud välsigna Sverige
Kristdemokraten Else-Marie Lindgren tycker att statsministern ska avsluta sina tal med orden Gud välsigna Sverige. Kd:s partiledare Göran Hägglund anser att frasen är något gammaldags och föreslår istället att Reinfeldt avslutar talen som Hägglund själv; Bajen, bärs och rakade brudar.
Skrivet av Redaktören


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd