Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Fuglesangs biljett till rymden
I och med att USA:s rymdfärjor pensioneras kommer Ryssland få monopol på transporter mellan jorden och rymdstationen ISS. Nu riskerar priserna därför att skjuta i höjden. Sveriges Christer Fuglesang är dock inte oroad inför framtiden, men är vid skrivandets stund också ovetande om att budgeten till hans nästa rymdfärd bara räckte till en enkel biljett.


Kronprinsessan som Barbie-docka
Leksaksföretaget Mattel har skapat en Barbie-docka som ser ut som kronprinsessan Victoria. Men andra företag vill inte vara sämre och i veckan släpps en porträttlik Madeleine-docka. Hennes docka är uppblåsbar och levereras komplett med tjugo liter brunkräm och den beryktade Stureplans-gonnorén.


Fula knep i polisrazzia
Polisen slog under tisdagen till mot misstänkta fildelare på flera platser i Sverige. Fildelarna skrämdes ut ur sin gömställen med hjälp av kvinnor beväpnade med deodorant och skägg-trimmer.


Finnair säger upp 620 anställda
Finnair gör sig av med 620 anställda. För att förenkla processen har man anlitat piloter från al-Qaida.


Spotify klassat som virus
Flera Spotify-användare drabbades av att antivirusprogrammet Norton avinstallerade Spotify automatiskt under gårdagen. Anledningen är fortfarande okänd men incidenten skedde exakt samtidigt som Nordmans nya skiva Korsväg laddades upp på Spotify.


Fredrik Reinfeldt byter namn
Alliansen ligger under i nya opinionsundersökningar, vilket oroar statsministern. I ett desperat försök att öka sin popularitet byter han nu namn från Fredrik Reinfeldt till Freddy Seinfeldt. Freddy kommer i sina tal framöver att varva seriösa politiska utläggningar med vardagshumoristiska skämt.


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd