Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Kleerup: Jag arbetar för svältande barn
Efter att ha varit tvungen att göra ett drogtest under Grammisgalan uttryckte Andreas Kleerup sin besvikelse i sitt tacktal;
–Jag arbetar för svältande barn.
Intetnytt.se fick också en kommentar från 7-årige Pepé, ett svältande barn på en kokainproduktion i Colombia:
–Och jag arbetar för Kleerup!
Skrivet av Redaktören


Dyrt att ta bort krockkudde
Det kan bli dyrt att ta bort krockkudden i bilen för att kunna placera en bakåtvänd barnstol på passagerarsidan. Enligt Folksams undersökning kan ingreppet kosta allt mellan 500 och 9.000 kronor. För den som inte har råd, men ändå vill undvika olyckor tipsar Folksam om att sätta upp ett s.k. hundgaller mellan fram- och baksäte för att på så sätt skydda passagerare i baksätet från luftburna småbarn.
Skrivet av Redaktören


Kaffe kan orsaka hallucinationer
Enligt en ny undersökning har det visat sig att man kan få hallucinationer om man dricker mer än sju koppar kaffe om dagen. Men allra värst har det visat sig vara om man dricker minst femton koppar om dagen. Då är man nämligen en lågavlönad undersköterska i Åkersberga.
Skrivet av Pål


Färre dubbdäck skulle nå miljömål
Enligt SMHI:s mätningar skulle EU:s miljömål snart vara nådda om användningen av dubbdäck minskade. Miljöpartiets förslag i frågan har mötts med viss skepsis. Mp:s Maria Wetterstrand kommenterar: — På vårat sätt sänker vi utsläppen med hela 25 procent, och att köra bil utan höger framdäck är inte så svårt som det låter, bara man hänger med överkroppen ut genom fönstret och balanserar med en 10-kilos hantel.
Skrivet av Redaktören


Zlatan vann Guldbollen igen
I TV4:s Fotbollsgala delades det ikväll ut pris till de spelare som utmärkt sig allra mest under säsongen som gått. Guldbollen gick återigen till Zlatan och årets mittfältare blev Kalmar FF:s Viktor Elm. Den kanske mest oväntade vinnaren var årets back, som vanns av 20 stycken blandade läsk.
Skrivet av Redaktören


Gamla förare slipper hälsokontroller
Det blir inget förslag om regelbundna kontroller för att äldre ska få behålla körkortet. Folkpartiet är besvikna och hänvisar till en mycket ekonomisk testmetod i Rumänien där man vid försök på en testbana målat upp en tunnelöppning på en betongvägg och sagt åt de äldre körkortsinnehavarna; – Full gas mot tunneln så ses vi på andra sidan.
Skrivet av Redaktören


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd