Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Bill Gates hatar Google
Microsoft är inte nöjda med att Google tar över allt större delar av IT-industrin. Bill Gates har nu utvecklat en teori som går ut på att det är verbaliseringen av företagsnamnet — att Googla — som gjort Google så framgångsrikt. Därför lanserar han nu uttrycket att Microsofta, som tagits fram efter flertalet studier av folkölsdrickande dvärgar i mysbyxor.


Tar inte svininfluensan på allvar
En färsk undersökning visar att det norska folket inte alls tar svininfluensan på allvar, vilket delvis tros bero på att sjukdomen i vårt grannland fått det mindre respektingivande namnet Griseknoe-yran, ett namn sjukdomen dessutom delar med en Astrid Lindgren-inspirerad folkfestival i Stavanger.


Sanningen bakom fuskforskaren
En forskare vid Karlstads Universitet har anklagats för att ha plagierat andra forskares rapporter. Flera av rapporterna påminner om de en belgisk professor vid namn Karl Kalkyl skrivit och innefattar information om en röt-vit-rutig raket och en hajliknande enmansubåt.


Handsprit äntligen tillbaka på hyllorna
Lagren av handsprit och alkogel har äntligen fyllts på ute på landets apotek. När Intetnytt under kvällen upplyste folk på stan var merparten postiva.
–Alla tiders. Då slipper man slösa dyra pengar på finsprit i fortsättningen, sa Limpan och fortsatte leta fimpar i buskaget i Stadsparken.


Blyghet är en sjukdom
Blyghet räknades länge som något fint, men har på senare tid börjat bekämpas till varje pris. Terapi, antidepressiva medel och nässprej används flitigt för att motarbeta den fruktade åkomman. Sveriges Skolverk ha tillsammans med Idol-juryn tagit fram en metod för att mäta samtliga elevers blyghet på skalan Icke Blyg, Ganska Blyg, Blyg, Mycket Blyg och Spetälsk.


Nya omvälvande däckregler
Transportstyrelsen har tagit fram nya regler kring däck som börjar gälla från och med den första december. Framför allt vill man slopa den alternativa beteckningen bilring då man tycker att det är förnedrande för däcken att förknippas med tjocka personer.


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd

Liknande poster

En man i kostym som håller en banan så att det ser ut som en pistol
Rolig text, 3 november 2010
Ett svartvitt foto av en man som skottar snö
Rolig text, 4 januari 2011
En golfspelare som försöker få upp sin boll ur en bunkar
Rolig text, postad för länge sedan
Närbild på ett barns mun och tandkött
Rolig text, 31 oktober 2012
Roligt videoklipp, 2 april 2017
Rolig bild, 14 mars 2017