Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Bill Gates hatar Google
Microsoft är inte nöjda med att Google tar över allt större delar av IT-industrin. Bill Gates har nu utvecklat en teori som går ut på att det är verbaliseringen av företagsnamnet — att Googla — som gjort Google så framgångsrikt. Därför lanserar han nu uttrycket att Microsofta, som tagits fram efter flertalet studier av folkölsdrickande dvärgar i mysbyxor.


Tar inte svininfluensan på allvar
En färsk undersökning visar att det norska folket inte alls tar svininfluensan på allvar, vilket delvis tros bero på att sjukdomen i vårt grannland fått det mindre respektingivande namnet Griseknoe-yran, ett namn sjukdomen dessutom delar med en Astrid Lindgren-inspirerad folkfestival i Stavanger.


Sanningen bakom fuskforskaren
En forskare vid Karlstads Universitet har anklagats för att ha plagierat andra forskares rapporter. Flera av rapporterna påminner om de en belgisk professor vid namn Karl Kalkyl skrivit och innefattar information om en röt-vit-rutig raket och en hajliknande enmansubåt.


Handsprit äntligen tillbaka på hyllorna
Lagren av handsprit och alkogel har äntligen fyllts på ute på landets apotek. När Intetnytt under kvällen upplyste folk på stan var merparten postiva.
–Alla tiders. Då slipper man slösa dyra pengar på finsprit i fortsättningen, sa Limpan och fortsatte leta fimpar i buskaget i Stadsparken.


Blyghet är en sjukdom
Blyghet räknades länge som något fint, men har på senare tid börjat bekämpas till varje pris. Terapi, antidepressiva medel och nässprej används flitigt för att motarbeta den fruktade åkomman. Sveriges Skolverk ha tillsammans med Idol-juryn tagit fram en metod för att mäta samtliga elevers blyghet på skalan Icke Blyg, Ganska Blyg, Blyg, Mycket Blyg och Spetälsk.


Nya omvälvande däckregler
Transportstyrelsen har tagit fram nya regler kring däck som börjar gälla från och med den första december. Framför allt vill man slopa den alternativa beteckningen bilring då man tycker att det är förnedrande för däcken att förknippas med tjocka personer.


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd

Liknande poster

Rolig bild, postad för länge sedan
Barack Obama talar inför en stor publik
Rolig text, 19 december 2009
Sångaren och artisten Alice Cooper
Rolig text, 19 oktober 2014
Två personer som står och hänger vid en disk över en kopp kaffe
Rolig text, 1 oktober 2010
Reklampelare utanför Scandinavium i Göteborg som gör reklam för Melodifestivalen 2014
Rolig text, 15 februari 2014
En sovande räv
Rolig text, postad för länge sedan