Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Körde i 200 – och såg på film
Trafikpolisen har stoppat en man som körde 200 kilometer i timmen – samtidigt som han tittade på film. 21-åringen hade ställt upp sin mobila filmdisplay på instrumentbrädan medan han körde på motorvägen. Mannen försvarade sig med att detta var enda sättet att göra Arn-filmen spännande.
Skrivet av Robin


Kina avrättar flest
Minst 24 personer avrättades varje vecka under förra året, uppger Amnesty international. Kina tillbakavisar påståendena och hävdar att de är överdrivna. På samma presskonferens meddelades även några förändringar i årets olympiska spel. Vid årets bågskytte kommer de traditionella måltavlorna bytas ut mot oliktänkande och den helt nya grenen Kast med liten tibetan har premiär.
Skrivet av Robin


Bergsklättrare rymde från anstalt
Kirsebergsanstalten i Malmö får hård kritik efter en rymning från häktet i januari. I regionens incidentutredning framgår att mannen tränat bergsklättring i fem år. -Ja, så här i efterhand känns det lite dumt att ha byggt en klättervägg på yttermuren säger fängelsechefen på Kirseberg.
Skrivet av Robin


Norskt helikopterstrul i Afghanistan
De nya norska militärhelikoptrar som ska flyga sårade norska soldater i Afghanistan tål varken värme, mörker eller sand. Detta upptäcktes när en av helikoptrarna kraschade på en kyrkogård igår. Ingen av piloterna eller passagerarna skadades men räddningsarbetet pågår fortfarande och hittills har man hittat 154 oidentifierade döda kroppar.
Skrivet av Robin


Fp vill ge pensionärer sänkt skatt
Folkpartiledaren Jan Björklund vill sänka skatten för alla pensionärer med 200 kronor i månaden. Det skulle kosta statskassan fyra miljarder kronor, ett utrymme som finns, enligt Björklund. Sveriges pensionärsförbund är positiva till förslaget, men stället sig kritiska till kravet att skriva på ett avtal om en maximal levnadsålder till 65 år. -Ja, annars skulle det aldrig gå ihop, skrattar Björklund.
Skrivet av Redaktören


Ingen bojkott av OS-invigningen i Peking
Fyra av tio svenskar vill att Sverige bojkottar OS-invigningen i Kina, visar en undersökning som Novus Opinion har gjort på uppdrag av TV4-nyheterna. Hälften vill inte ha någon bojkott. En liknande undersökning har också gjorts i Kina, där resultatet blev att 10 av 10 kineser skiter fullständigt i om Sverige bojkottar os-invigningen.
Skrivet av Redaktören

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd

Liknande poster

Hamster
Rolig text, postad för länge sedan
En man med yvig mustasch och en cigarr
Rolig text, 25 oktober 2010
Fia-med-knuff-figurer som står i en formation
Rolig text, postad för länge sedan
Rolig bild, 20 augusti 2012
Rolig bild, 25 december 2013
En uppslagen gammal bok, med ett par glasögon ovanpå
BOK
Rolig text, postad för länge sedan