Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Chalmers stänger av iranska studenter
Säpo rekommenderar Chalmers att stänga ute iranier från utbildningar som är kopplade till kärnteknik. Enligt gemensamma EU-regler tillåts inte iranier att få specialundervisning i sånt som kan hjälpa Iran att utveckla kärnvapensystem. Säpo fattade misstankar om kärnvapenplaner efter att en iransk Chalmersstudent sytt misstänkt många kärnstridsspetsfodral i syslöjden.
Skrivet av Redaktören


Foppatoffeln kan förbjudas
Den så kallade foppatoffeln kan förbjudas på svenska sjukhus eftersom en ny undersökning visat att plastskon innehåller hälsovådliga gifter. Vårdpersonal menar dock att risken är överdriven och att det gnälldes precis lika mycket förra året då några hjärnkirurger opererade iförda inlines.
Skrivet av Redaktören


Gotlandsfärjans kapten berättar om olyckan
Under förmiddagen kolliderade två Gotlandsfärjor utanför Nynäshamn. Olycksorsaken är fortfarande okänd. M/S Gotlands kapten och styrman påstår dock att de inte haft någonting med olyckan att göra och att två flaskor Cinzano kan bekräfta att de vid kollisionen befann sig i bollhavet på däck tre.
Skrivet av Redaktören


Fiaskostart för tysk bokmässa
Inför bokmässan i Frankfurt försökte man skapa en positiv bild av ett liberaliserat Kina, men istället skapades stor förvirring efter att man portat flera kineser. Det hela slutade med att den kinesiska delegationen tågade ut. Mässans chef Jürgen Boos beklagar den trista inledningen, men tror att mässan kan räddas den sista kvällen då man grillar bratwurst över ett traditionellt tyskt bokbål.
Skrivet av Redaktören


Bermudatriangelns mystik skingras
I BBC:s senaste dokumentär gör man nya avslöjanden om vad som hände med två plan som på 40-talet försvann i den mytomspunna Bermudatriangeln. Efter att ha knäckt denna nöt fortsätter forskarna med att lösa gåtan om vem som ger svenska män störst sexuell upphetsning — Laila Bagge eller hennes döda mor.
Skrivet av Redaktören


Irakisk skokastare frigiven
Den irakiske tv-journalisten Muntazer al-Zaidi, som kastade sina skor mot president George W Bush, frigavs på tisdagen ur fängelset i Bagdad. al-Zaidi är lättad efter frigivningen och inleder nu en intensiv lobbyverksamhet för att få Sommar-OS i London 2012 att ta med den nyblivna irakiska folksporten kast med liten loafer.
Skrivet av Redaktören


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd