Och nu — senaste nytt från Intetnytt.se

Geely köper Volvo
Det ryktas att den kinesiska biltillverkaren Geely vill köpa Volvo och att ett sista bud ska komma under de kommande veckorna. Geely säger att man efter köpet kommer att börja med att byta namn på det svenska handskfacket till något mer passande då det i Kina används som passagerarplats.
Skrivet av Redaktören


Symtom som ofta förväxlas med svininfluensan
Smittskyddsinstitutet och Socialstyrelsen har gjort en simulering där man uppskattar att drygt 400.000 svenskar kommer att smittas av svininfluensan. Vanliga symtom på svininfluensan är kräkningar och hjärtstillestånd, och kan därför lätt misstagas med effekterna av att ha tittat allt för länge på Sommar med Ernst.
Skrivet av Redaktören


Kinesiska ambassaden sätter hårt mot hårt
Det pågår en demonstration utanför den kinesiska ambassaden i Stockholm på grund av våldsamheter mot uigurer i provinsen Xianjang. Den kinesiska stridsvagn som ambassaden beställt för att jämna demonstranterna med marken uppges vara försenad efter att ha svängt av fel i en rondell utanför Sundbyberg.
Skrivet av Redaktören


Hägglund vill höja alkoholskatten
Sedan 1995 har Sveriges alkoholkonsumtion ökat med 25 procent. Därför föreslår Kristdemokraternas Göran Hägglund nu att man ska höja alkoholskatten — något som väckt stor debatt. Hägglund uppges ha tagit till sig den massiva kritiken och ligger på grund av detta lågt med sitt förslag om att ersätta nattvardsvinet med shotbrickor.
Skrivet av Redaktören


Ännu en tunnelolycka i Norge
I dag inträffade ännu en svår frontalkrock i en norsk vägtunnel. Det är den andra tunnelolyckan på kort tid i Norge. Det norska vägverket funderar nu på att stoppa trafiken innan man grävt tunneln helt färdig.
Skrivet av Redaktören


Försvarets alternativ till varslade
Försvarsmakten varslade i dag 500 anställda om uppsägning. Patrik Dahle, personaldirektör, beklagar uppsägningarna, men påpekar att man faktiskt erbjudit de uppsagda andra tjänster som bland annat gick ut på att arbeta i Kambodja som minröjare, utrustade med en bandyklubba som detoneringsutrustning — eller att patrullera Iraks norra gräns med en party popper.
Skrivet av Redaktören


OBS: Dessa artiklar är enbart avsedda för att roa, och ska inte tolkas som en nyhetstjänst. Nyhetsartiklarna, händelserna och människorna är fiktiva. Likheter med riktiga människor och situationer är inte avsedda. Upphovsmän och kvinnor, samt fler nyheter kan hittas på Intetnytt.se

Inskickat av: Intetnytt.se Upphovsman: Intetnytt.se Översättare: Okänd