Vad som slår mig när jag har möten med världsledare, oavsett om det är i Europa eller här i Asien... - råkar slå ihop Hawaii med Asien under en presskonferens utanför Honolulu, 16e november 2011.

Mellanöstern är uppenbarligen ett problem som plågat regionen i flera århundraden. - Tampa, Florida 28e januari 2010.

Reformen vi vill genomföra skulle medföra bättre konkurrens, fler val, besparingar och ineffektivitet i vårt vårdsystem. - yttrande i en debatt tillsammans med läkare, sjuksköterskor och vårdgivare i Washington, D.C., 20e juli 2009

Det var också intressant att se hur den politiska interaktionen i Europa inte skiljer sig från den i den amerikanska senaten. Det finns mycket -- jag vet inte vad det heter på österikiska -- mygel. - tror att tyska är österikiska, ett språk som inte existerar. Strasbourg, Frankrike 2009-04-06

Låt mig få presentera er nästa president - er nästa vice president, Joe Biden. - en liten felsägning då han presenterar Joe Biden på deras första gemensamma kampanjmöte i Springfield, Illinois, 23e augusti 2008.

Hur är läget, Sunshine? - på plats i Sunrise, Florida.

Idag, på självaste Memorial Day, då vår nation hedrar sina fallna hjältar - och jag ser många av dessa i publiken här idag - är vår känsla för patriotism extra stark. 

Nu har jag varit i 57 stater, jag tror att jag har en kvar att besöka. - presidenten kampanjar i Beaverton, Oregon.

Varför kan jag inte bara få äta min våffla? - efter att ha fått en fråga om utlandspolitik under ett besök på en restaurang i Pennsylvania. 

Kom igen! Jag har ju precis svarat på, typ, åtta frågor. - uppretad av journalisternas frågor efter en presskonferens.

Du är sympatisk nog, Hillary. - under en debatt med demokratiska partiet.

Om du missat det så inträffade en tragedi i Kansas. Tiotusen människor dog, en hel stad förstördes. - Apropå att en tornado dödade 12 personer i Kansas.

Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Roligt videoklipp, 11 maj 2017
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, postad för länge sedan
Rolig bild, 14 september 2016
Rolig text, 11 juni 2008
Interiören på en bil
Rolig text, postad för länge sedan