Vad som slår mig när jag har möten med världsledare, oavsett om det är i Europa eller här i Asien... - råkar slå ihop Hawaii med Asien under en presskonferens utanför Honolulu, 16e november 2011.

Mellanöstern är uppenbarligen ett problem som plågat regionen i flera århundraden. - Tampa, Florida 28e januari 2010.

Reformen vi vill genomföra skulle medföra bättre konkurrens, fler val, besparingar och ineffektivitet i vårt vårdsystem. - yttrande i en debatt tillsammans med läkare, sjuksköterskor och vårdgivare i Washington, D.C., 20e juli 2009

Det var också intressant att se hur den politiska interaktionen i Europa inte skiljer sig från den i den amerikanska senaten. Det finns mycket -- jag vet inte vad det heter på österikiska -- mygel. - tror att tyska är österikiska, ett språk som inte existerar. Strasbourg, Frankrike 2009-04-06

Låt mig få presentera er nästa president - er nästa vice president, Joe Biden. - en liten felsägning då han presenterar Joe Biden på deras första gemensamma kampanjmöte i Springfield, Illinois, 23e augusti 2008.

Hur är läget, Sunshine? - på plats i Sunrise, Florida.

Idag, på självaste Memorial Day, då vår nation hedrar sina fallna hjältar - och jag ser många av dessa i publiken här idag - är vår känsla för patriotism extra stark. 

Nu har jag varit i 57 stater, jag tror att jag har en kvar att besöka. - presidenten kampanjar i Beaverton, Oregon.

Varför kan jag inte bara få äta min våffla? - efter att ha fått en fråga om utlandspolitik under ett besök på en restaurang i Pennsylvania. 

Kom igen! Jag har ju precis svarat på, typ, åtta frågor. - uppretad av journalisternas frågor efter en presskonferens.

Du är sympatisk nog, Hillary. - under en debatt med demokratiska partiet.

Om du missat det så inträffade en tragedi i Kansas. Tiotusen människor dog, en hel stad förstördes. - Apropå att en tornado dödade 12 personer i Kansas.

Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En bild på ett skrattande barn
Rolig text, postad för länge sedan
Ett rapsfält från Skåne
Rolig text, 14 maj 2009
Rolig bild, 1 oktober 2010
Stålmannen
Rolig text, 29 oktober 2010
En man med yvig mustasch och en cigarr
Rolig text, 11 januari 2011
Rolig text, 25 november 2008