De följande tipsen är till för den person som finner sig placerad i en skräckfilm. Följ dem noga så kommer du att överleva det mesta, ja förutom uppföljaren vill säga.

 1. Om du är kille är det bäst att du lägger benen på ryggen, för de enda som överlever är kvinnor.
 2. Då du är med i en skräckfilm är det inte smart att ta ett bad, särskilt inte när du är ensam i huset.
 3. Om du är kvinna — visa aldrig brösten! Slampor går att undvara.
 4. Bygg aldrig hus eller tälta på gamla indianska gravplatser.
 5. Fråga alltid varför tomten sälja så billigt.
 6. Om telefonlinjerna är döda och du hör fotsteg på ovanvåningen är det faktiskt inte så smart att gå dit och se vem din nya okända gäst är. Smart är det dock att lämna huset omedelbart! Ja, om du inte vill dö, vill säga.
 7. Ödsla inte tid på att ta telefonen och ringa efter hjälp. Chanserna är stora för att den inte fungerar och att du i nästa sekund ser ett slemmigt monster som svingar någon sorts vasst objekt.
 8. Om du har besegrat monstret, kolla noga på kameran. Spring fort som fan om den panorerar iväg någon annanstans av inget som helst skäl.
 9. Ta inte hand om råttapans bur.
 10. Din hund kan klara sig själv.
 11. Det kan även din hustru/flickvän.
 12. Och dina barn.
 13. Självuppoffrande är en dålig ide, eftersom den du offrade dig själv för kommer oftast att dö ändå.
 14. Skeptiker brukar oftast bli överbevisade på något hemsk, smärtsamt, äckligt sätt. Var troende!
 15. Om du inte är en huvudrollsperson kan självmord vara ett alternativ. Snabbare och mycket mindre plågsamt.
 16. Var inte en viktigpetter. Det är bara ett ännu större skäl för att du kommer att dö bland de första offren.
 17. Om du på något sätt fått ner monstret på golvet, avlossa alla skott du har i monstrets huvud.
 18. Personer som drivs av hämndlystnad dör alltid.
 19. Om du nämner dina mål här i livet, något du ser fram emot, eller de personer du älskar och håller av blir resultatet att du kommer att dö inom trettio minuter.
 20. Pusselkuber har ett gott skäl för att vara svårlösta.
 21. Om du kastar bort några utav dina ägodelar (t.ex. antika dockor och buktalardockor) och du omedelbart hittar dem i ditt hus/din bil/dina fickor/etc. bör du flytta till ett annat land med en gång! Då du packat allt och sätter dig i bil kommer attiraljen att vänta på dig där...naturligtvis.
 22. Ta alltid bussen om du försöker fly. Om du tar bilen kommer monstret att sitta i baksätet. Taxichaufförer är alltid besatta av en demon. Monstren förstör vilket plan och vilken båt som helst. Det räcker med att du sätter foten där.
 23. Om du är ett barn kan du vara lugn. Det är bara kåta tonåringar som monstret attackerar. Barn kan inte dödas i en film, bara bli besatt eller absorberade. Så gaska upp dig!
 24. Om du har slagit monstret till en blodig hög på golvet, ta tillfället i akt och stympa, stycka, slakta, bränn, ät, spräng eller förstör det på något annat vis.
 25. Om du ser en älskad person som precis ska dödas av monstret kan du bara springa. Om du försöker rädda henne/honom/det/den dödas du bara med. Kom ihåg: Du kan alltid köpa nya husdjur, skaffa nya barn, hitta en ny hustru/flickvän/älskarinna, etc.
 26. Om du jagas av monstret, och tror att det är bakom dig, kommer det med största sannolikhet att dyka upp framför dig. Och om du är kvinna kommer detta att hända precis efter du har trillat och reser dig upp för att titta bakom dig.
 27. Om du är en duktig hund har du en 50-50 chans att överleva. Duktiga hundar dör bara då de försvarar sin matte/husse. Bit handen som föder dig och spring iväg därifrån.
 28. Om du är en stygg hund kommer du att dö innan filmen är slut. Därför: Döda alla människor du ser och möter, förutom din föredetta matte/husse som du undviker på grund av de dåliga vibrationerna han/hon utstrålar.
 29. Om du är en katt är det bara att böja ditt impopulära tjejen i skolan.
Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, 25 oktober 2012
Rolig bild, 23 september 2012
Roligt videoklipp, 27 juni 2017
Rolig bild, 4 april 2018