De följande tipsen är till för den person som finner sig placerad i en skräckfilm. Följ dem noga så kommer du att överleva det mesta, ja förutom uppföljaren vill säga.

 1. Då ett underligt vapen (t.ex. harpungevär, lysraketer, konservöppnare, etc) visas i filmen — ta det! Om inte du gör det kommer monstret att ta det och du kan lita på att det kommer att använda det.
 2. Då du slåss med ett monster är eld, elektricitet och syra bra att ha till hands. Helst skall alla tre nämnda användas. Samt en atombomb.
 3. Lek aldrig Gud och försök sätta samman DNA från människor och djur. Resultatet blir bara blodtörstiga mutanter med stora tänder och fler ögon än två.
 4. Om du ser ett monster utanför ditt hus kommer det med all säkerhet att försöka döda dig. Nu bör du låsa in dig någonstans och inte låta alltför mycket.
 5. Om du sätter eld på monstret kommer det alltid att fortsätta slåss med dig, så var försiktig.
 6. Ta aldrig någonsin in på ett hotell där du vet att ägaren stoppar upp gamla människor och pratar med dem.
 7. Börja inte älska med tjejen/killen om en mördare har rymt eller ett monster är lös i närheten.
 8. Om din katt, hund eller något annat djur börjar fräsa, spotta eller undvika en speciell person, undvik denna person till varje pris, även om denna person är din fru eller unge.
 9. Försök inte intala dig själv att du är så stark att du kan kontrollera den där onda kraften du precis har framkallat.
 10. Se till så att atombomber inte exploderar nära kvinnor eller män. De har en tendens att växa till monstruösa storlekar och därefter använda vägskyltar som tandpetare.
 11. Om dina föräldrar mördare en massmördare innan du föddes är risken stor för att samme massmördare kommer tillbaka från döden för att bekanta sig med dig — och inte på ett trevligt sätt.
 12. Alla atomvapen som används mot monster får dem att växa till enorm storlek. Samma sak händer då du använder alla kemiska- och bakterievapen.
 13. Det är ingen idé att bjuda demoner på kaffe, de är inte intresserade.
 14. Vad du än gör — näcka inte i den där lilla insjön! Speciellt inte på natten!!!
 15. Vart du än går förslår jag att du har ett stort vapen som enda kompis. Skjut ofta och allt. Hela tiden.
 16. Om du är tjej och har just hittat en utav din kompisar död är det inte en bra idé att klä av sig naken och ta en dusch.
 17. Om du nödvändigtvis måste springa skrikandes genom skogen bör du tänka på att klä dig för det. Jeans och gympaskor är bra. Nattlinne och högklackat är det inte.
 18. Då döingen/monstret/massmördaren börjar berätta vad han/det ska göra med dig är det dags att lägga benen på ryggen och springa därifrån.
 19. Lek inte med mystiska saker som ser utomjordiska ut. De kommer bara framkalla monster eller transportera dig till en annan dimension.
 20. Anmäl dig inte frivilligt till att bli scannad.
 21. Bli inte inlåst i kontorsbyggnader, museum eller liknande efter arbetsdagens slut.
 22. Lämna tillbaka TV-apparater som andas, eller som visar program med dig själv som huvudperson i ett blodbad.
 23. Slå sönder spegel om det inte finnsnågon annan utväg. De kan ha en bärande roll i skräckfilmer.
 24. Reta aldrig någon. De besitter antagligen hemska krafter eller så flippar de ur totalt och använder köksredskap för att se hur du ser ut inuti.
 25. Alla myter och legender kommer från en verklig källa från början...
 26. Om du vet att en planet är bebodd av hemska varelser med syra som blod är det inte den bästa idén att åka dit för att ta med en hem. Det går inte. Ingen idé. Lägg ner. Glöm din dröm.
 27. Klättra inte över stängslet med taggtråd längst upp för att näcka i den svarta lilla sjön som stängslet omger. Speciellt inte om det går runt rykten om att regeringen har genomfört hemliga experiment i närheten.
 28. Gå inte ner till köket om du har skickat ner din äkta man dit för att se efter vad det var för konsti en vampyr om han vill komma in på en kopp kaffe.
Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, 10 april 2018
Roligt videoklipp, 3 mars 2018
Roligt videoklipp, 11 november 2017
Rolig bild, 24 november 2010