Bitter, misslyckad medelålders förlorare som vältrar sig i en ändlös dypöl av trög, slokande ensamhet letar efter en 24-årig nödlidande, blodigelsliknande kardborre att plåga med tråkiga historier, tröttsam sex och Herp Albert-plattor.


Jag — försöker att sova på bussterminalen, vädjar till dig att skänka en cigarett; du — kvävs av min odör, snubblar över din väska när du försöker komma ifrån mig; i sista stund möts våra ögon. Dina var blå. Kan jag få en tia?


Slyngel och ängel. Har ett kroppslöst huvud i en burk. 24 år. Letar efter en odygdig gudinna att tafsa på medan Rom brinner. Du tar med marshmallows. Nej. Jag skojar bara. Gillar du att skratta? Jag gillar återkomster och erkännanden. Skicka ett foto på någon annan.


Jag är än fräsande katt. Ftt Fttttt. Jag är en arg björn. Grrr. Jag är en stor vattenmelonskärna som fastnat i din näsa. Vrrmmm. Jag är en liten bitsk spindel i dina trosor. Nap nap nap. Jag är inte intresserad av mimare.


Tre-tåig mangoskalare letar efter en knäpp lesbisk baseballspelare. Tycker du om att skrika och markera revir med urin? Låt oss göra banan-enchiladas tillsammans i mitt badkar. Du tar med salsa.


Mongoloid spastisk underklädesmodell med en extra lem. (gissa var?!) söker en flasknosdelfin samt extra taggig kaktusjos. Soppa är god mat.


Arg, enkelsinnad, tunnhårig, halvblind fd cirkuspojke med förkärlek att täcka min älskade i filmjölk och köttsaft. Söker exotisk, grovt tatuerad piercingfanatiker, helst hårig, för piskning och modekonsulting. Inga idioter.


Jag tycker om att äta majonnäs- och jordnötssmörsmörgåsar i regnet, och titta på Barney Miller-repriser och slicka på främlingar i tunnelbanan, du äter råa rödbetor, har klättrat på Kilimanjaro och du svettas mycket och ofta. Måste kunna ha skor i storlek 35.


Timmer! Att falla neråt är stocken av min kärlek. Du slipar din passionsyxa på mina livsfarliga uddar. Gör mig inte till en byrå. Jag vill bli många många tandpetare.


Liten smutsig tioarmad apa söker frisk kvinna utan ärr, vilken ålder som helst. Måste ha alla lemmar i behåll. Rekommenderas att du uppskattar högfrekventa skrikande ljud. Måste tycka om att vara ensam och uttråkad. Får aldrig röra mina armar, NÅGONSIN.


Mmmm Pez! Fanatisk beundrare av Underkvinnor letar efter någon i satinkläder, som kämpar för våra rättigheter och den gul-blå flaggan. Tycker du om Kikki Danielsson? Stort plus. Kan du alla ord i sången Bra vibrationer? Gift dig med mig!


Kommer du ihåg den sommaren du tillbringade med dina föräldrar på Hawaii och hur arg du var att de tvingade dig att åka. Och hur du var hopplöst uttråkad tills du såg den mest fantastiska man du någonsin mött gå längs stranden och titta på dig, hur han skickligt klädde av dig din trånga bikini med sin genomträngande blick? Och hur du önskade att han skulle komma tillbaka, men han gjorde aldrig det eftersom du var 15 och han skulle ha åkt in i fängelse? Det var jag, och du har just fyllt 18.

Inskickat av: Okänd Upphovsman: Okänd Översättare: Anna Pettersson