Tillträde omedelbart: Sith Lord Lärling, DarkSide Consulting Group

En oväntad vakans för en Sith-Lord Lärling har uppstått hos DarkSide Consulting Group. Idealkandidaten för denna anställning ska gilla galaktiska resor och inneha en fullständig förståelse för, och kunskap om Kraften, eller vara villig att lära sig.

Arbetsuppgifter: Utförande av tävlingsinriktad intelligens, direkt inblandning för att stödja Sith-Mästarens planeringsinitiativ, förmåga att resa genom hela galaxer och användandet av ett flertal laservapen och kraftfulla rymd/luft-farkoster. Dödande av DarkSides fiender kommer att bli nödvändigt i vissa fall, vilket kan utföras med hjälp av Kraften eller handvapen.

Kvalificerade sökande ska inneha goda kommunikativa förmågor (speciellt vid tal i ondskefulla viskningar), och ska vara actioninriktade personer och risktagare. Bakgrund i studier av Kraften (ljusa eller mörka sidan), samt examina från högre eller likvärdiga kurser i Jedikonsterna vid Universitetet på Coruscant är önskvärt.

Sökande bör även vara kunniga i holografisk projektionsutrustning, inneha en giltig galaktisk pilotlicens (för alla typer av skepp) och måste visa en villighet att ge vika för sitt hat. En bevittnad lista med uppgifter om användandet av rädsla och/eller Jediska sinnestrick för att kontrollera andra är önskvärd, såsom även förmågan att prata ett flertal galaktiska språk. Ideala kandidater för denna anställning ska helst inte ha några barn eller andra levande släktingar som är starka i användandet av Kraften. (En nyanställd kommer att få ett flertal veckor på sig att möta detta villkor.)

Kompensationen för detta jobb är likvärdigt med erfarenhet och är väldigt konkurrenskraftig för det här yrket. Privilegier inkluderar ett generöst avgångsvederlag, en företagsstjärnkryssare och ett klädkonto för mörka kläder. Sith Lord Lärlingen återrapporterar till och jobbar nära ihop med Sith Mästaren och erfarenhet av sådana små, lagbaserade organisationer är vital för att Mästarens planer ska kunna lyckas. Konfidentialitet är också högt värderat, vilket även förmågan att se framtiden är.

Ansökningar kommer att tas emot fram till slutet av augusti. Skicka din ansökan till jobs@darkside.com.

Upphovsman: Okänd Översättare: Christian Olsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Roligt videoklipp, 30 januari 2018
Rolig bild, 17 juli 2015
Rolig bild, 9 juli 2012
En dimmig och spöklik natt
Rolig text, postad för länge sedan
Rolig bild, 13 december 2015