Den amerikanska regeringen finansierade häromåret en studie för att undersöka varför änden av mannens snopp är bredare än skaftet. Ett år och över 2 miljoner kronor senare presenterade de att de kommit fram till att orsaken till att änden av mannens snopp var bredare än skaftet var för att det ökade den sexuella njutningen för mannen.

När amerikanarna presenterade sin studie bestämde sig den frankska regeringen för att göra en egen studie. Efter tre år och över 3,5 miljoner kronor senare presenterade de sina resultat, och de hade då kommit fram till att anledningen till att änden av mannens snopp är bredare än skaftet är för att ge kvinnan ökad sexuell njutning.

När den irländska regeringen hörde talas om de två studierna bestämde de sig för att göra en egen undersökning. Efter två veckor, en kostnad på cirka 800 kronor och en hel del öl hade de kommit fram till att anledningen till att änden på mannens snopp är bredare än skaftet är för att hindra mannens hand från att glida av och daska till honom i pannan.

Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Rolig bild, 11 juni 2010
Rolig bild, 15 juni 2012
Rolig bild, 23 november 2012
Rolig bild, 27 juni 2012
Roligt videoklipp, 19 april 2012
Rolig bild, 30 januari 2013