Denna veckas horoskop: Stjärnornas Krig-karaktärer (Observera att dessa karaktärer är från hela triologin, inte bara från Episod 1!)

VÄDUREN (21 mars — 19 april)
Karaktär från filmen: C3PO

C3P0

Du är helt och hållet en gnällspik, som alltid säger saker som Åh nej, stormtrupper eller Nu kommer vi att dö allihop. Du måste verkligen skärpa dej. Jag menar, du kan inte tillbringa hela livet med att vandra omkring och oroa dig över allt. Luta dig tillbaka, slappna av, ta en öl. Men spill inte på armen. Jag har hört att öl är som SYRA när det kommer i kontakt med metall.


OXEN (20 april — 20 maj)
Karaktär från filmen: R2-D2

R2-D2

Blip-bzzz-boing-blip. Blip-blip-blip-blip. Brrr-vrrrr-blip-blip. Bliiiiiip-blip.


TVILLINGARNA (21 maj — 20 juni)
Karaktär från filmen: Jabba the Hutt

Jabba

Du tror att du är mäktig, men makten som du har över andra kommer från deras rädsla, inte från respekt. Passa dig, fetis, för en dag kommer de människor som du tycker så mycket om att kontrollera, att vända sig om och döda dig. Akta dig för Vattumän som bär kedjor runt halsen.


KRÄFTAN (21 juni — 22 juli)
Karaktär från filmen: Darth Vader

Darth

Du är ond och mäktig. Folk kanske inte tycker om dej, men de respekterar dej. Du kan döda människor med bara en tankte. Du kan flytta stora objekt med hjälp av bara tanken. Dock låter din röst väldigt dum. Köp lite hostmedicin.


LEJONET (23 juli — 22 augusti)
Karaktär från filmen: Obi-wan Kenobi

Obi-wan

Du är gammal, och du har konstiga kläder. Passa dig för Kräftor som har ljussablar.


JUNGFRUN
(23 augusti — 22 september)
Karaktär från filmen: Yoda

Yoda

Yoda är du som. Roligt pratar du. Men bortom dina år, klok är du. Hmmm. Hmmmm. Klok må du vara, men ful och kort är du också. Hmmm. Hmmmm.


VÅGEN (23 september — 22 oktober)
Karaktär från filmen: Stormtruppssoldat

Stormtruppssoldat

Kanonmat. Ingen respekterar dina talanger och ambitioner. Du behandlas mer som en siffra än en människa. Folk säger alltid till dej: Gör det här, Gör det där. Hur kommer det sig att du alltid fastnar med skitjobb som att skriva horoskop till emperiets nyhetsbrev? Önskar du inte att du för en gång skull kunde få lite av äran? Lite av berömmelsen? Då skulle du kunna ta av dig uniformen du har på dig och springa omkring och säga Titta på mig! Jag är speciell! Jag är annorlunda! Önskar du inte att du kunde (ljudet av laserstrålar som träffar Stormtruppernas vapen. Han Solo och Luke Skywalker klättrar smidigt över de nu döda kropparna av Stormtruppssoldater. En del av oss föddes till bidrottningar, och en del av oss föddes till drönare. Vågar är drönare. Vänj dig vid det.)


SKORPIONEN (23 oktober — 21 november)
Karaktär från filmen: Luke Skywalker

Luke

Ja, du är som Luke, men mer från den första filmen när han bara var en gnällig liten snorunge som inte vet någonting. Kanske växer du också upp med tiden och blir stark och mäktig, men troligare är att du slutar som Mark Hamill, den e Försök på NK, de har snygga grejer.


 

STENBOCKEN (22 december — 19 januari)
Karaktär från filmen: Han Solo

Han

Du är smidig och lugn under tidspress. Du är orädd och äventyrlig. Du är inte miljövänlig (kom igen, köra omkring i ett gammalt skepp som Millenium Falcon. Jag slår vad om att det inte finns någon katalysator på den där plåtburken. Du är politiskt inkorrekt (För det första klär du dig i läder, vilket betyder att du inte bryr dig om djurens rättigheter. För det andra, ger du inte Prinsessan Leia samma respekt som du ger Chewie eftersom hon är kvinna!) Du kan vara glad att du inte har korsat mina vägar än, för jag skulle ha anmält dig för sexuella trakasserier innan du ens hade hunnit komma upp i ljusets hastighet. Du trodde att det var illa att blir nedfryst, vänta bara tills du får stå till svars för sexuella trakasserier!


VATTUMANNEN (20 januari — 18 februari)
Karaktär från filmen: Prinsessan Leia

Prinsessan

Du kysste din bror, det är vidrigt! Jag VÄGRAR att göra ett horoskop för ett sånt incestälskande sjukhuvud! Jag har moral, vet du. Gud, vad du är äcklig!


 

FISKARNA (19 februari — 20 mars)
Karaktär från filmen: Snömonstret

Snömonstret

Kommer du ihåg när Luke blev tillfångatagen i början av Rymdimperiet slår tillbaka av det där stora snömonstret? Såg inte han ut som snömonstret i Rudolf med röda mulen, speciellt när älvan som ville bli tandläkare drog ut monstrets tand. Jag tycker att han gjorde det. Jajjamen, du är som snömonstret, eftersom det bodde i snön, och när snön smälter blir det vatten, och vatten är sånt fiskar simmar i, och Fiskarna är fiskens tecken. Behöver jag uttrycka mig tydligare?

Upphovsman: Okänd Översättare: Anna Pettersson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Böcker och en gammal tv-apparat
Rolig text, 25 augusti 2014
Rolig bild, 2 juli 2013
Hela gänget från tv-serien Huset Fullt
Rolig text, postad för länge sedan
Spelscen från det klassiska 8-bitarsspelet Castlevania
Rolig text, 15 april 2011
Rolig bild, 21 maj 2010
Rolig bild, 3 januari 2013