Bästa Teknisk support

Förra året uppgraderade jag Flickvän 7.0 till Hustru 1.0. Snart märkte jag att det nya programmet påbörjade en process med oväntat barn vilket tog upp mycket plats och värdefulla resurser. Dessutom har Hustru 1.0 installerat sig själv i alla andra program och styr nu över alla de andra systemens aktiviteter.

Program som Pokerkväll 10.3, Fotboll 5.0, Jakt och Fiske 7.5 och Kapplöpning 3.6 kan ej längre köras, då systemet kraschas var gång det väljs.

Jag verkar inte längre kunna hålla Hustru 1.0 i bakgrunden när jag försöker köra mina favoritprogram. Jag funderar på att gå tillbaka till Flickvän 7.0, men avinstallationsprogrammet vill inte fungera på Hustru 1.0. Snälla hjälp mig!

Tack på förhand,
hälsningar Bekymrad Användare

______________________________________

SVAR
Bästa Bekymrad Användare

Detta är ett väldigt vanligt problem som män tenderar att klaga över.

Många uppgraderar från Flickvän 7.0 till Hustru 1.0, och tror att det enbart är ett Nytto- och Underhållningsprogram. Hustru 1.0 är ett OPERATIVT SYSTEM och är designat av dess Skapare att sköta ALLT!!! Det är också omöjligt att radera Hustru 1.0 för att återgå till Flickvän 7.0. Det är omöjligt att avinstallera, eller att rena programfilerna från systemet när det väl är installerat.

Du kan inte återgå till Flickvän 7.0 då Hustru 1.0 är utformad för att inte tillåta detta. Titta i manualen till Hustru 1.0 under Varning-Underhållning-Barn Support. Jag rekommenderar att du installerar bakgrundsprogrammet Ja Älskling för att lindra mjukvaruargumentationer.

Det bästa handlandet är att trycka in kommando C:BE OM URSÄKT då du slutligen kommer att behöva ge BE OM URSÄKT-kommandot för att systemet ska kunna återgå till det normala

Hustru 1.0 är ett härligt program, men det tenderar behöva väldigt hög underhållning. Hustru 1.0 kommer med flertalet supportprogram, som Städa och Torka 3.0, Tillaga Det 1.5 och Gör Räkningarna 4.2.

Emellertid bör du vara mycket försiktig med hur du använder dessa program. Opassande användning kommer att orska systemet att köra programmet Tjat Tjat 9.5. När detta inträffar är enda sättet att förbättra prestationsförmågan av Hustru 1.0 är att införskaffa extra mjukvara. Jag rekommenderar Blommor 2.1 och Diamanter 5.0!

VARNING! INSTALLERA ICKE, under några som helst omständigheter, Sekreterare Med Kort Kjol 3.3. Detta program är stöds inte av Hustru 1.0 och kommer att orsaka oersättlig skada på operativsystemet.

Önskar dig all lycka till,
Teknisk support

Upphovsman: Okänd Översättare: Okänd Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Tomten med två röda boxningshandskar på sig
Rolig text, postad för länge sedan
Rolig bild, 6 september 2014
Rolig bild, 22 oktober 2012
Rolig bild, 12 januari 2007
Rolig bild, 10 december 2017