Nykomlingarna på läkarlinjen hade samlats för sin första av många lektioner i anatomi. De ställde sig framför bordet där det under ett vitt lakan låg ett människolik.

Läraren inledde sin lektion med att säga Inom medicinen är det nödvändigt att ha två viktiga egenskaper. För det första så får ni inte äcklas av någonting.

När han hade sagt det drog han bort lakanet, stack in sitt finger i rumpan på liket och stoppade sedan fingret i sin mun. Nu är det er tur, gör om det jag gjorde sa han sedan till sina elever.

Eleverna fick spel, tittade på varandra, tvekade en lång stund men gjorde sedan det läraren sagt åt dem att göra. En efter en stack de fingret i rumpan på liket och stoppade sedan med en äcklad min fingret i sin mun.

När alla var klara tittade läraren lugnt på eleverna, suckade och sa: Det andra ni verkligen måste lära er är att vara uppmärksamma. Om någon av er idioter hade tittat noggrant på vad jag gjorde hade ni märkt att jag stoppade långfingret i rumpan på liket, och att det var pekfingret jag stoppade i munnen!

 

Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En gris
Rolig text, 11 december 2009
En penna som lutas mot ett papper
Rolig text, postad för länge sedan
Rolig text, 2 januari 2009
Foto på en ko
Rolig text, 22 mars 2011
Ett barn utklätt till läkare
Rolig text, 24 maj 2017
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, postad för länge sedan