Chewbacca figurerade till en början ständigt i diverse shampooreklamfilmer, ända tills han var med i en reklamfilm för Pantene ProV. Jobbar numera som kinesisk nakenhund åt Michael Jacksson.

Darth Vader fick jobb som ljudeffekt åt en respirator i filmen: Darling, shall I pull the plug, and let you die?, som sändes över hela Indien, juldagen 1990. När han fått sparken från filmindustrin, p.g.a. svår hosta, fick han agera vaxdocka åt sig själv på Madame Tussauds vaxkabinett i London. Det är mycket likt, låter en av de anställda hälsa.

Yoda sökte först in som tränare åt Daniel-san i filmen Karate-Kid 2000. När inte det gick, blev han anställd som ersättare åt Hulken, när denne gick i pension. Han låter hälsa att det snart kommer ut en ny film The Invisible Hulk, (undertitel) I'm not big, but I'm green

Luke Skywalker blev på grund av hans efternamn, anställd hos NASA. När de senare, vid en rymdpromenad på rymdstationen MIR, upptäckte att han inte levde upp till förväntningarna, fick han omedelbart sparken. Han kan numera beskådas på lampvaruhuset i Alingsås, fäktandes med ett lysrör.

Han Solo fortsatte sin bana som den omåttligt populäre skådespelaren Harrison Ford, men när det inte längre var roligt, tog han anställning som kylskåpsförsäljare på ett stort vitvaruhus, han är ju trots allt den enda som överlevt en nedfrysning. Han kan beskådas i fruset tillstånd mellan 9-11, sen har han lunch.

Prinsessan Leia fortsatte helt enkelt att vara prinsessan Leia, och insisterade på att gå omkring och skrika:- Var är Luke, han är min försvunna BobbySocks-partner.Numera återfinns hon på mentalsjukhus, där hon i tre år försökt förklara för de andra intagna, vad ordet Jedi-Knight betyder.

C-3PO blev tolk åt George Bush, eftersom han kunde så många språk. Han fick dock ganska snart sparken, när han sett Bush utan peruk (bush) på huvudet och fått total kortslutning.Han finns numera i den dator som du sitter framför och läser det här med.... du, ja...ja just DU!

R2-D2 tog anställning som Coca-Colaburkautomat, men blev så aggressiv av den röda färgen på burkarna att han dödade en person med ett Colaburksskott, rätt i ansiktet.Jobbar numera som handdukshållare på Bubbas Universal massage and Steamroom och stormtrivs.

Kejsaren blev elöverkänslig av alla jävla blixtar som kretsade runt honom hela tiden, lyfte statligt bidrag och flyttade ut i skogen, där han idag bedriver Jojk- och Joddlingkurser och har dessutom designat en egen kåta.

Obi-wan blev anställd som storspöke på spökhuset på Gröna Lund, där han skrämde en Star-Warshatare till döds med att skrika: May the force be with you!Jobbar numera som busschaufför åt lokaltrafiken i Krylbo.

Upphovsman: Daniel Holking Översättare: Okänd Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

En pressbild från filmen Amélie från Montmartre
Rolig text, 11 augusti 2010
Yoda från Star Wars
Rolig text, postad för länge sedan
Titanic
Rolig text, postad för länge sedan
En bild med logotypen från tv-serien House
Rolig text, 14 mars 2009
De sex skådespelarna från TV-serien "Vänner"
Rolig text, 2 september 2009