Var tar alla tecken vägen när jag trycker backspace eller raderar dem från min dator?
Svar: Tecknen hamnar på olika platser, beroende på vem du frågar.

Buddhisternas förklaring: Om ett tecken levt ett rättrådigt liv och har bra karma, kommer det efter att ha blivit raderat att återfödas som ett annat, högre tecken. De roliga tecknerna ovanför siffrorna på ditt tangentbord kommer bli siffror, siffrorna kommer bli bokstäver och små bokstäver kommer bli stora bokstäver.

1900-talets bittra cyniska filosofiska förklaring: Vem bryr sig? Det spelar ingen roll om de är på sidan, raderade, återställda, understruckna, etc. Det är samma sak ändå.

Mac-användarnas förklaring: Alla tecken som skrivits på en PC och raderas försvinner omedelbart till PC-helvetet. Om du använder PC kan du förmodligen se alla raderade tecken, eftersom din dator är som fan själv.

Stephen Kings förklaring: Varje gång du trycker på delete-knappen släpper du lös ett litet monster i muspekaren som sliter dem stackars ovetandes tecknen i småbitar, dricker deras blod och sedan slukar dem med hull och hår! Ha, Ha, Ha!

Den kristna kyrkans åsikt om tecken: Snälla tecken kommer till himlen, där de badar i ljuset av lycka. Onda tecken straffas för sina synder. Onda tecken är de som används för att skapa onda ord.

Dave Barrys förklaring: Samtliga raderade tecknen skickas till Battle Creek, Michigan, där de omvandlas till Pop-Tartfyllning. Detta förklarar varför Pop-Tarts är lättantändliga och billiga kopior inte är det. Jag hittar inte på detta!

IBM:s förklaring: Tecknen är inte riktiga. Dessa existerar enbart på skärmen när de behövs, som begrepp, så att radera dessa är endast att de-begreppisera dem. Skaffa ett liv!

Djurskyddsföreningens förklaring: Har du RADERAT dem?!? Kan du inte höra tecknen skrika???? Varför går du inte och klubbar ihjäl några SÄLBARN iklädd en minkpäls, jävla svin!

Upphovsman: Okänd Översättare: Richard Andréasson Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Ett svampmoln efter en atombombsexplosion
Rolig text, 21 mars 2009
Rolig bild, 25 september 2017
En fotbollspelare som sparkar till en fotboll på planen
Rolig text, postad för länge sedan
Roligt videoklipp, 22 mars 2017
Rolig bild, 31 januari 2013
Rolig bild, 10 maj 2008