Du är här idag för att du är en utav ett fåtal utvalda som ska välja en världsledare, en president som ska styra över vår jords alla länder och frambringa fred och välmående bland människor såväl som djur. Du har tre kandidater att välja emellan. Men först vill vi att du svarar på följande fråga:

Om du kände en kvinna som var gravid och hade åtta barn redan, varav tre utav dem är döva, två är blinda, en var efterbliven och kvinnan själv har syfilis. Skulle du rekommendera henne en abort?

Så vidare till de tre kandidaterna där du ska välja en:

Kandidat 1: Han samarbetar med mutade politiker, konsulterar astrologer och har två älskarinnor vid sidan om. Dessutom kedjeröker han och dricker ett tiotal glas martini varje dag.

Kandidat 2: Har fått sparken från två arbetsplatser, sover alltid till klockan tolv på dagen, rökte opium under sin ungdomstid på universitet och dricker en hel flaska whiskey varje dag!

Kandidat 3: Har fått en hjälteutmärkelse av sitt land. Är vegetarian, röker inte, dricker inte och har inga skandaler bakom sig.

Vilken av dessa kandidater skulle du välja? Kika nedan om du vill veta vad personerna heter (tjuvkika inte innan du gjort ditt val!).

Kandidat 1 heter Franklin D. Rosevelt
Kandidat 2 heter Winston Churchill
Kandidat 3 heter Adolf Hitler

Jo, en sak till …
Angående aborten — svarade du ja, har du just dödat Beethoven!

Upphovsman: Okänd Översättare: Okänd Inskickat av: Borttaget, läs mer här

Liknande poster

Politikens högborg - riksdagen
Rolig text, postad för länge sedan
Närbild på en rockstjärna
Rolig text, 1 november 2010
En bild på ett skrattande barn
Rolig text, postad för länge sedan
En brud och brudgum som kommer ut från kyrkan och får ris kastat på sig
Rolig text, 18 juni 2010
Rolig text, postad för länge sedan
Rolig text, postad för länge sedan