• Världsrekordet i att spela Monopol under vatten innehålls av ett gäng svenskar som spelat detta spel i 101 timmar. De slog därmed det tidigare svenska rekordet som bara var 66 timmar.
  • Forskare på Parkesobservatoriet i Australien trodde att de äntligen hade positivt bevis på utomjordiskt liv då de började få in signaler från rymden. Efter många och långa undersökningar visade sig det dock att de kosmiska signalerna kom från en mikrovågsugn i byggnaden.
  • Då en sjuttiofyraårig man i Vietnamn dog av hög ålder var detta bara början på hans problem. Då familjen gav änkan lugnande medel för att lugna ner henne dog hon omedelbart av en överdos. Det beslutades då om en dubbelbegravning, men på väg till begravningen körde bilen som innehöll kropparna rakt in i begravningståget, skadade sex begravningsentreprenörer och dödade en ung man.
  • En man i Johannesburg, Sydafrika, sköt sin fyrtionioårige vän i ansiktet och skadade honom svårt, då de två övade på att skjuta bort ölburkar som de ställt på varandras huvuden.
  • I Oropedio i Grekland går ingen säker när katter börjar försvinna. En åttiosjuårig bonde upptäckte 1995 att hans älskade katt var försvunnen, och han förstod direkt att det det var hans granne som hade fångat in och dödat katten. Så när grannen passerade sköt bonden ihjäl honom på fläcken. Grannens hustru hörde skottet och kom utrusande, varpå bonden sköt henne också. Efter det begick bonden självmord.Dagen därpå dök katten upp...
  • Affärskonsulten Ulf af Trolle arbetade hårt på en bok om ekonomiska lösningar i Sverige i tretton år. Han tog sedan de 250 sidorna för att kopiera dem, men resultatet blev 50.000 pappersremsor då en arbetare förväxlade kopieringsmaskinen med dokumentförstöraren.
  • Då Stanley Pinto skulle äntra ringen i en match i amerikansk brottning lyckades han trassla in sig i repen runt ringen. Han föll omkull i sina försök att ta sig loss och i och med detta nuddade hans skuldror mattan i tre sekunder. Detta räckte för att han skulle förlora, och matchen vanns av motståndaren som inte hade rört Pinto.
  • 1897 var en amerikansk läkare och amatörmatematiker nära på att förändra matematikens lagar rejält. Han försökte, på fullt allvar, att driva igenom att pi (3,14) skulle avrundas uppåt och fastställas till talet 4. Delstatens styrande sköt dock upp avgörandet på obestämd tid.
  • En oidentifierad man sköt sig själv till döds då han använde sitt hagelgevär som klubba för att slå in en ex-flickväns vindruta. Under skadegörelsen kom han åt avtryckaren varpå geväret gick av och sköt ett hål i mellangärdet.
  • Ken Charles Barger, sköt sig själv till döds då han yrvaken svarade i telefonen, men i stället för att få tag i telefonluren så fick han tag på sin Smith & Wesson, som gick av då han satte den mot örat.
Inskickat av: Okänd Upphovsman: Okänd Översättare: Adam Evertsson