Skriva för SkrattNet

Vill du se dina ord på Sveriges äldsta och största humorwebbplats? Jamen, va kul!

Du är mer än välkommen att skicka in dina alster (finsvenska för grejjer jag hittat på) på följande länk, och då de väl är inskickade kommer våra tränade apor att titta igenom det du har skrivit. Om det är tillräckligt roligt kommer de i sin tur skicka vidare det till våra skickliga strutsar för att se ifall materialet inte är för snuskigt. Skulle det du har författat passera våra strutsar kommer det med största säkerhet upp på SkrattNet inom kort. Om tekniken vill sig väl kommer du att få ett mejl hemskickat till dig när det du har skickat in publiceras.

Kåppyrajjt och sånt då?

Det du har skrivit har du copyright på, vi på SkrattNet är bara tacksamma för att vi får publicera det du har skrivit och skulle du någon gång vilja ta bort texten från vår webbplats så gör vi naturligtvis det.

Får jag någon ekonomisk ersättning för att ni publicerar min text?

Nej. Även om SkrattNet drivs med ett vinstintresse slutar alltid räkenskapsåret med rött i kanten och smäll med linjalen på fingrarna av revisorn. Med andra ord så kan du inte förvänta dig några pengar, men med över en halv miljon sidläsningar per månad (källa: Google Analytics, december 2011) på webbplatsen kan ju din text läsas en hel del gånger och om du har skickat med en länk till din egna webbplats lär ju en del hitta dit också.

Men jag har ju ingen humor...

Hmm, den är ju lite lurig... Kan du engelska? Kan du tänka dig att översätta redan befintliga texter från engelska till svenska. Och försöka ha lite kul när du gör det? I så fall kan du hjälpa till att översätta texter som publiceras på SkrattNet. En fjäder i hatten för kommande arbetsintervjuer, kanske? Släng iväg ett litet meddelande i SkrattNets kontaktformulär så kanske det blir nåt av det.

Senaste nyheter

Roligt videoklipp, 22 oktober 2017, 09:00
Roligt videoklipp, 21 oktober 2017, 17:00
Rolig bild, 21 oktober 2017, 12:00
Roligt videoklipp, 21 oktober 2017, 09:00
Roligt videoklipp, 20 oktober 2017, 17:00
Rolig bild, 20 oktober 2017, 12:00